به گزارش روابط عمومی شرکت بین‌المللی توسعه ساختمان؛ مهندس «علی‌اکبر سلیمانی» مشاور وزیر دفاع در حوزه صنعتی سازی مسکن و مدیرعامل شرکت بین‌المللی توسعه ساختمان و هیأت همراه در راستای توسعه همکاری‌های دوجانبه با دکتر «حسین مرادی»، معاون عمرانی سازمان منطقه آزاد کیش و دکتر «محمدجعفر کبیری»، مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش دیدار و گفتگو کرد.

در این دیدار مهندس سلیمانی ضمن معرفی شرکت بین‌المللی توسعه ساختمان و شرکت تیسا کیش به عنوان یکی از شرکت های انبوه‌ساز جزیره کیش، برهمکاری دوجانبه شرکت و سازمان در خصوص تسریع در روند های سازمانی پروژه های شرکت در جزیره کیش، تأکید و ضمن رفع مشکلات موجود پروژه ها از سوی سازمان مطبوع، خواستار تسهیل‌گری بیش از پیش برای این شرکت شد.

مدیرعامل شرکت بین‌المللی توسعه ساختمان بر بررسی راهکارهای توسعه فعالیت ها به ویژه در عرصه صنعت ساختمان تأکید و در خصوص رفع مشکلات در این حوزه با مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش بحث و تبادل نظر کرد.

در  ادامه، دکتر «محمدجعفر کبیری»، مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش نیز ضمن تقدیر از عملکرد شرکت بین‌المللی توسعه ساختمان و شرکت تیسا کیش در جزیره کیش گفت: رویکرد این سازمان در قبال شرکت بین‌المللی توسعه ساختمان بسیار تعاملی و توسعه محور بوده و این رویه ادامه پیدا خواهد کرد.

مقرر شد یک کارگروه تا هفته آینده موضوعات فی مابین را بررسی و در جلسه دو هفته آینده با حضور طرفین تصمیم گیری شود.

روابط عمومی شرکت بین المللی توسعه ساختمان



.