به گزارش روابط‌عمومی هلدینگ بین‌المللی توسعه ساختمان؛ طی مراسمی با حضور مهندس سید مجید هدایت مدیرعامل گروه سرمایه‌گذاری غدیر، دکتر علیرضا قربانی به‌عنوان مدیرعامل جدید هلدینگ بین‌المللی توسعه ساختمان معرفی شد.

در ادامه این مراسم، از زحمات مهندس علی‌اکبر سلیمانی مدیرعامل سابق هلدینگ بین‌المللی توسعه ساختمان در دوره مسئولیت مدیریت عاملی این شرکت قدردانی به عمل آمد و همچنین به پیشنهاد اعضای هیأت‌مدیره، وی به‌عنوان رئیس هیأت‌مدیره هلدینگ بین‌المللی توسعه ساختمان معرفی شد.

گفتنی است دکتر علیرضا قربانی پیش از این، مدیرعامل گروه شرکت‌های ایرانیان اطلس وابسته به بانک سپه بوده و از مدیران باسابقه و خوش‌نام حوزه عمران و ساختمان کشور به‌شمار می‌رود.

در این مراسم، مهندس سید مجید هدایت مدیرعامل گروه سرمایه‌گذاری غدیر ضمن تقدیر از اعضای هیئت‌مدیره گروه سرمایه‌گذاری غدیر به‌دلیل نگاه حل‌مسئله‌محور، حمایت‌های راهبردی و تصمیم‌گیری‌های سریع و مؤثر در مسیر رشد شرکت‌های تابعه، بر اهمیت بازآفرینی ساختارهای اقتصادی و مولدسازی دارایی‌های غیرمولد در هلدینگ‌های تابعه بويژه هلدینگ توسعه ساختمان تأکید کرد و گفت: گروه سرمایه‌گذاری غدیر ترکیبی از نیروهای متخصص، اهل تدبیر و جسارت است؛ مدیرانی که علاوه بر تجربه فنی، از اعتماد مسئولان کشور نیز برخوردارند. امروز به بدنه همه هلدینگ‌ها، به‌ویژه هلدینگ ساختمان، اعلام می‌کنم که فرصتی استثنایی پیش آمده تا مجموعه‌ای به این وسعت بتواند جهش کند، دارایی‌ها را مولد سازد و در بازار سرمایه با قدرت و انسجام بیشتری ظاهر شود.

وی افزود: از همه عزیزانی که در سال‌های گذشته، با وجود گمنامی، در مسیر رشد و پویایی این مجموعه تلاش کرده‌اند، قدردانی می‌کنم. امروز هم‌افزایی درون‌گروهی در غدیر به‌صورت واقعی در حال تحقق است و ان‌شاءالله در آینده نزدیک، ثمره این هم‌افزایی در قالب کسب موفقیت های ارزشمند و پایدار برای سهامداران نمایان خواهد شد.

.