شرکت تیساکیش از شرکت‌های زیرمجموعه هلدینگ بین‌المللی توسعه ساختمان می‌باشد که با اجرای نخستین پروژه صنعتی‌سازی جزیره کیش، گامی مهم در به‌کارگیری فناوری ماژولار پیش‌ساخته برداشته است؛ روشی که به گفته مهندس علی اکبر سلیمانی مدیرعامل هلدینگ بین‌المللی توسعه ساختمان می‌تواند آینده ساخت‌وساز کشور را متحول کند.

به گزارش روابط عمومی شرکت بین‌المللی توسعه ساختمان؛ عصر امروز مهندس علی اکبر سلیمانی مدیرعامل شرکت بین‌المللی توسعه ساختمان به همراه جمعی از مدیران ارشد حوزه عمرانی و شهری جزیره کیش از پروژه ساختمان شماره ۱۲ بازدید کرد. این پروژه، نخستین تجربه ساخت‌وساز صنعتی‌سازی در جزیره کیش است که با بهره‌گیری از فناوری ماژولار پیش‌ساخته در حال اجراست.

در این بازدید، مهندس هاشمی، مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری و توسعه کیش، مهندس عدلی، شهردار کیش و مهندس کردی داریان، مشاور شهردار، با حضور در بخش‌های مختلف کارگاه، در جریان جزئیات مراحل تولید، انتقال و مونتاژ قطعات پیش‌ساخته قرار گرفتند.

روش صنعتی‌سازی ماژولار شامل تولید اجزای سازه در کارخانه تحت نظارت دقیق مهندسان و مونتاژ آن‌ها در محل پروژه است. این فناوری علاوه بر صرفه‌جویی قابل توجه در زمان اجرا، موجب ارتقای کیفیت ساخت، افزایش ایمنی کارگاه، کاهش خطاهای انسانی، بهینه‌سازی مصرف انرژی و منابع و کاهش ضایعات ساختمانی می‌شود.

مدیرعامل هلدینگ بین‌المللی توسعه ساختمان در حاشیه این بازدید گفت: صنعتی‌سازی، مسیری نوین برای ساخت‌وساز کشور است که می‌تواند هم‌زمان بهره‌وری، کیفیت و پایداری را ارتقا دهد. اجرای پروژه ساختمان شماره ۱۲ گامی عملی برای تحقق این تحول است و امیدواریم با توسعه این روش، شاهد به‌کارگیری آن در پروژه‌های ملی و منطقه‌ای باشیم.

پروژه ساختمان شماره ۱۲ توسط شرکت تیساکیش، بازوی اجرایی هلدینگ بین‌المللی توسعه ساختمان، در حال اجراست و هدف آن ایجاد الگویی نوین و کارآمد برای آینده ساخت‌وساز در کشور است.


.